La Policia Nacional auxilia un jove a Ciutadella que volia acabar amb la seva vida Es volia llançar des del Mirador des Born al port

Diumenge passat, agents de la Policia Nacional a Menorca, van evitar que un jove es llevés la vida al voler llançar-se al buit des del Mirador des Born.

Els fets van passar diumenge dia 18 de juliol a les 05:20 hores, quan una unitat de la Policia Nacional realitzava tasques pròpies de seguretat ciutadana i van observar a un home que es trobava davant del mur del mirador de la plaça de Born, començant aquest a pujar-se a la mateixa i inclinant cap al buit amb intencions clares de saltar.

Els agents van aconseguir agafar just en el moment que el jove queia al port per acabar amb la seva vida

En aquest moment, els agents de la Policia Nacional  van emprendre la carrera cap al jove, aconseguint donar-li abast en el moment just en què disposava a llançar-se al buit, agafant-amb força per braços i tors i tirant fortament del jove per aconseguir baixar-lo del mur.

Els agents van aconseguir tranquil·litzar el jove, qui els va manifestar que acaba de finalitzar la relació amb la seva parella, desitjant acabar amb la seva vida.

Els serveis sanitaris quan van arribar a al lloc dels fets i després de fer una primera valoració, van decidir traslladar-lo a l’Hospital de Maó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.