El PSOE “respecta i acata” la decisió del jutjat de Sardenya sobre Puigdemont Cerdán recepta "diàleg" i recorda a Casado que l'expresident de la Generalitat va fugir "quan governava el PP"

El secretari de coordinació territorial del PSOE, Santos Cerdán, el 27 de febrer del 2021

ACN Madrid .- El PSOE ha mostrat el seu “respecte i acatament” a la decisió del jutjat de Sardenya després de la detenció i alliberament de Puigdemont en 24 hores. “Els socialistes respectem i acatem els processos judicials a Espanya i a Europa”, ha apuntat aquest dissabte el secretari d’organització del PSOE, Santos Cerdán, des de Salamanca. Cerdán ha contraposat aquesta posició amb la del PP. “Senyor Casado, com pot tenir la cara dura de parlar d’interès partidista de la justícia? El que s’ha d’escoltar. Precisament vostè, que té bloquejada la renovació del CGPJ i està segrestant la democràcia”, ha etzibat el secretari d’organització del PSOE, que igualment ha recordat a Casado que l’expresident de la Generalitat va fugir “quan governava el PP”.

“Dialogar, dialogar i dialogar” a Catalunya

“Un PP amb un full de serveis a Catalunya que és vergonyant”, ha continuat en la seva crítica Cerdán, que ha afirmat que els socialistes tenen la recepta adequada per resoldre el conflicte català. “Dialogar, dialogar i dialogar. El contrari és no permetre que Catalunya i els catalans avancin amb la resta d’Espanya”, ha reflexionat en veu alta el secretari d’organització del PSOE durant la seva intervenció en la presentació de la Ponència Marc del 14è Congrés del PSOE de Castella i Lleó. “Els del PP són malastrucs, catastrofistes i uns profetes del com pitjor, millor. Això és l’únic que ofereixen al seu país. Tot això, i també insults, desqualificacions, bronca i crispació”, ha recalcat Cerdán, que ha apuntat com el principal partit de l’oposició “s’oposa a l’acord per revaloritzar les pensions i a complir la llei per renovar els òrgans constitucionals”.

“La convenció que està preparant el PP ha passat de ser un intent de refundació de la dreta a ser un acte d’entrega a Vox i als seus postulats”, ha assegurat el secretari d’organització del PSOE. “En definitiva, Casado va cap enrere en drets, en economia i en llibertats. Va camí del No-Do a tota velocitat”, ha conclòs Cerdán.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.