Oferta per cobrir el servei de coordinació de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca i del seu equip educatiu

 

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca ha tret una oferta de contracte per a cobrir el servei de coordinació de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, així com la contractació d’un professor/a d’interpretació, un de cos i moviment i un de tècnica de veu. Aquesta oferta sorgeix davant la manca de recursos humans propis que puguin portar a terme aquest servei i està adreçada tant a entitats, empreses com professionals. Es formalitzarà un contracte menor per les tasques de coordinació de l’escola i un contracte amb cadascun dels professors que siguin seleccionats.

Cal recordar que l’Estatut d’autonomia de les Illes Balears i la Llei 6/1994, de 13 de desembre, atribueixen als consells insulars les competències en matèria de cultura. En el marc d’aquestes competències, el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports l’any 2009 va posar en marxa l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, amb l’objectiu d’oferir un programa d’estudis destinat a persones majors de 16 anys interessades en la pràctica i coneixença del teatre.

Els estudis es fan a la Sala Albert Camús de Sant Lluís i consten de 350 hores lectives distribuïdes en 2 cursos escolars amb les matèries següents:

– Interpretació I i II (170 hores)

– Cos i moviment I i II (100 hores)

– Tècnica de veu I i II (80 hores)

Així mateix, l’EADM durant els últims anys ha organitzat diversos cursos o tallers de durada limitada, normalment de caps de setmana, per complementar el curs general.

El termini per presentar sol·licituds per optar als contractes finalitza el dia 6 de juny.

Podeu consultar més informació sobre l’oferta en el següent enllaç: http://gestio.cime.es/Documents/Edictes/12570edi.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.