Stop Stop actuarà aquest dissabte al Casino Nou El grup català resident a Anglaterra compta amb el ciutadellenc Jacob Arguimbau en la seva formació

El grup “StOp, sToP!” farà una aturada a Menorca dins de la gira presentació del seu nou disc “LOW COST LIFE” per un únic concert exclusiu a l’illa.

Una de les bandes de hard rock internacionals més actives i atrevides del moment, formada a Barcelona pel menorquí Jacob A.M. al 2009 i residents al Regne Unit des de fa 10 anys, a on ja s’han fet un lloc per tot el circuit de clubs i festivals. Sense aturar de girar per Anglaterra i la resta d’Europa passant per reconeguts festivals internacionals com el “Monsters Of Rock” (USA), el “Stonedead festival” (U.K.) i compartint cartell amb artistes com “Alice Cooper”, “Buckcherry”, “Winger” entre d’altres, “StOp,sToP!” consoliden el seu seguiment que no deixa de créixer.

Després d’exhaurir les entrades del seu primer concert a Menorca al 2019, l’expectativa perque tornin no podria ser més grossa, no espereu a darrera hora si no voleu quedar sense entrades!!
Si ets amant del rock en estat pur i l’espectacle en directe, aquesta és la teva cita de l’any!

Compra d’entrades aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.