L’Ajuntament de Sant Lluís contracta quatre persones a través del programa SOIB Reactiva 2022 Les feines que es realitzaran a través d'aquestes persones són gestió administrativa, tasques auxiliars, arxivar, introduir dades, atenció al públic i tasques de manteniment als espais i edificis públics de Sant Lluís

 

L’Ajuntament de Sant Lluís ha donat la benvinguda a les quatre persones contractades a través del programa SOIB Reactiva 2022 per un període de 6 mesos.
Els llocs de feina d’aquestes quatre persones són els següents:

Línia 1, adreçada a joves menors de 30 anys a l’atur:
• 1 Auxiliar administrativa
• 1 Peó de manteniment

Línia 2, adreçada a persones de 30 anys o més, en atur de llarga durada:
• 1 Administrativa
• 1 Oficial de manteniment

Algunes de les feines que es realitzaran a través d’aquestes persones són gestió administrativa, tasques auxiliars, arxivar, introduir dades, atenció al públic i tasques de manteniment als espais i edificis públics de Sant Lluís.

El programa SOIB Reactiva 2022 Sant Lluís té un pressupost de 58.274,98 € euros. Aquesta iniciativa ha estat promoguda pel SOIB i està finançada per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

SOIB Reactiva 2022 és un programa de contractació pública a Ajuntaments, Consells Insulars i Mancomunitats destinat a finançar projectes que fomentin la contractació de joves desocupats i persones majors de 30 anys en situació de desocupació de llarga durada, com a col·lectius amb més dificultat d’inserció en el mercat de treball que ha estat objecte de transformacions profundes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.